Opskrift kanelkage

Kanelkage

Det skal du bruge:

  • 125 g. smør
  • 400 g. sukker
  • 400 g. mel
  • 4 tsk. stødt kanel
  • 2 tsk. natron
  • ½ liter kærnemælk

  • Glasur:
  • 50 g. smør
  • 250 g. flormelis
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 4 spsk. varm kaffe

Sådan skal du gøre:

  • 1. Smørret varmes op i en gryde og afkøles.
  • 2. Kom sukker i en skål og den afkølede smør tilsættes.
  • 3. Tilsæt kærnemælk og kanel.
  • 4. Mel og natron tilsættes gennem en sigte.
  • 5. Dejen hældes på en smurt bradepande.
  • 6. Bag kagen i 30 min. ved 200 grader.
  • 7. Lad kagen afkøle i 15 min.
  • 8. Glasuren røres sammen i en gryde over varme og smøres på kagen.


TOP