Kanelkage
Det skal du bruge:
- 125 g. smør
- 400 g. sukker
- 400 g. mel
- 4 tsk. stødt kanel
- 2 tsk. natron
- ½ liter kærnemælk
- Glasur:
- 50 g. smør
- 250 g. flormelis
- 2 tsk. vaniljesukker
- 4 spsk. varm kaffe
Sådan skal du gøre:
- 1. Smørret varmes op i en gryde og afkøles.
- 2. Kom sukker i en skål og den afkølede smør tilsættes.
- 3. Tilsæt kærnemælk og kanel.
- 4. Mel og natron tilsættes gennem en sigte.
- 5. Dejen hældes på en smurt bradepande.
- 6. Bag kagen i 30 min. ved 200 grader.
- 7. Lad kagen afkøle i 15 min.
- 8. Glasuren røres sammen i en gryde over varme og smøres på kagen.
Andre emner til fødselsdagen
TOP