Opskrift på chokoladekage

Chokoladekage

Det skal du bruge:

  • 120 g. margarine
  • 375 g. sukker
  • 450 g. mel
  • 75 g. kakao
  • 4 dl. mælk
  • 3 æg
  • 1,5 tsk. natron
  • 2,5 tsk. bagepulver

Sådan skal du gøre:

  • 1. Margarinen varmes op i en gryde og afkøles.
  • 2. Sukker og æg røres sammen i en skål
  • 3. Tilsæt den afkølede margarine og pisk det hele godt sammen
  • 4. Tilsæt kakao gennem en si.
  • 5. Mælk, mel, bagepulver og natron tilsættes og pisk det hele godt sammen.
  • 6. Hæl dejen i en bradepande med bagepapir i bunden (i stedet for bagepapir kan bradepanden smøres)
  • 7. Bag i ovnen i ca. 30 min ved 200 grader.
  • 8. Lad kagen afkøle og pynt med glasur.

Tip: Du kan lave flere farver glasur, for at gøre kagen mere festlig.


TOP