Det skal du bruge:
- 150 g. mel
- 150 g. sukker
- 3 æg
- 1,5 tsk. bagepulver
Sådan skal du gøre:
- 1. Pisk æg og sukker sammen til en luftig og skummende masse.
- 2. Sigt mel og bagepulver og vend det forsigtig sammen med massen.
- 3. Kom dejen i en smurt springform.
- 4. Bages i en forvarmet ovn ca. 25 min ved 200 grader.
- 5. Mærk efter med et træspyd, om bunden er bagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
- 6. Lad bunden afkøle og del bunden i 3.
Du kan også bage bundende hver for sig. Glat dejen jævnt ud på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 5 min ved 240 grader.
Tip: Lav din lagkage færdig med det fyld du bedst kan lide. F.eks. Kagecreme, Nutella, Frugt eller Flødeskum.
Se vores eksempel på Jordbærlagkage