Det skal du bruge:
- 300 g. mel
- 1 æg
- 1 tsk. natron
- 60 g. sukker
- 200 g. smør
- 100 g. brun farin
- 3 spsk. vand
- 2 spsk. vaniljesukker
- 200 g. hakket chokolade (plade)
Sådan skal du gøre:
- 1. Rør smør og brun farin sammen i en skål.
- 2. Tilsæt sukker og æg.
- 3. Tilsæt vand og hakket chokolade.
- 4. Mel, vaniljesukker og natron sigtes ned i skålen.
- 5. Det hele røres godt sammen.
- 6. Dejen fordeles i små klatter på en bageplade med bagepapir. (ca. 24 stk.) De vil flyde lidt ud.
- 7. Bages i ovnen i ca. 7 - 8 min ved 220 grader (varmluft)
Tip: I stedet for chokolade, kan du bruge små chokoladekugler i forskellige farver.