Opskrift chokoladecookies

Chokoladecookies

Det skal du bruge:

  • 300 g. mel
  • 1 æg
  • 1 tsk. natron
  • 60 g. sukker
  • 200 g. smør
  • 100 g. brun farin
  • 3 spsk. vand
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 200 g. hakket chokolade (plade)

Sådan skal du gøre:

  • 1. Rør smør og brun farin sammen i en skål.
  • 2. Tilsæt sukker og æg.
  • 3. Tilsæt vand og hakket chokolade.
  • 4. Mel, vaniljesukker og natron sigtes ned i skålen.
  • 5. Det hele røres godt sammen.
  • 6. Dejen fordeles i små klatter på en bageplade med bagepapir. (ca. 24 stk.) De vil flyde lidt ud.
  • 7. Bages i ovnen i ca. 7 - 8 min ved 220 grader (varmluft)

Tip: I stedet for chokolade, kan du bruge små chokoladekugler i forskellige farver.


TOP