Det skal du bruge:
- 25 g. gær
- 3 dl. mælk
- 100 g. smør
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 1 æg
- 600 g. mel
- Pølser
- Evt. ketchup som tilbehør
Sådan skal du gøre:
- 1. Opvarm mælk i en gryde og rør gæren ud. (mælken skal kun lunes)
- 2. Smørret smuldres i en skål med melet.
- 3. Tilsæt mælken fra gryden.
- 4. Tilsæt salt, sukker, æg og ælt dejen grundig - Tilsæt evt. lidt mere mel, hvis dejen ikke er fast.
- 5. Lad dejen hæve i 60 minutter.
- 6. Dejen rulles ud og skæres i lige store stykker. (stykkerne er afhængig af størrelsen på pølserne)
- 7. Form hornene færdig og lad dem efterhæve i 30 minutter.
- 8. Pensles med æg og bag i 15-20 minutter ved 200 grader.
Tip: Du kan også bruge andet fyld end pølser. F. eks. skinkestimler og ost eller kyllingestykker.