Opskrift pølsehorn

Pølsehorn

Det skal du bruge:

  • 25 g. gær
  • 3 dl. mælk
  • 100 g. smør
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 1 æg
  • 600 g. mel
  • Pølser
  • Evt. ketchup som tilbehør

Sådan skal du gøre:

  • 1. Opvarm mælk i en gryde og rør gæren ud. (mælken skal kun lunes)
  • 2. Smørret smuldres i en skål med melet.
  • 3. Tilsæt mælken fra gryden.
  • 4. Tilsæt salt, sukker, æg og ælt dejen grundig - Tilsæt evt. lidt mere mel, hvis dejen ikke er fast.
  • 5. Lad dejen hæve i 60 minutter.
  • 6. Dejen rulles ud og skæres i lige store stykker. (stykkerne er afhængig af størrelsen på pølserne)
  • 7. Form hornene færdig og lad dem efterhæve i 30 minutter.
  • 8. Pensles med æg og bag i 15-20 minutter ved 200 grader.

Tip: Du kan også bruge andet fyld end pølser. F. eks. skinkestimler og ost eller kyllingestykker.


TOP